• BGN
Телефон за контакти: +359 899 840 122
Вземете безплатен ваучер за 10лв. отстъпка при пазаруване! Грабни ваучера

Връщане и замяна

Ако желаете да отмените или да върнете Вашата поръчка, моля, уведомете ни в писмен вид като изпратите имейл на office@perfumes-versaille.com

Можете да отмените или да върнете поръчката от датата, на която поръчате, до 14 дни след получаване на поръчаните стоки. Ако сте заплатили стоките, ще Ви възстановим сумата, която включва стандартните разходи за доставка на Натурале ЕООД, но няма да включва разходите за връщане на стоките до Натурале ЕООД, ако такива са били направени.

Покупки, направени на сайта perfumes-versaille.com не може да се обменят или връщат в магазин.

Натурале ЕООД гарантира пълно възстановяване на заплатената сума, при положение че всички стоки бъдат върнати в същото състояние, в което са били, когато сте ги получили. Това означава, че стоките не трябва да са повредени, замърсени, променяни и че всички етикети или обозначения трябва да бъдат на мястото си. Натурале ЕООД си запазва правото да откаже връщането на стоки, която не отговарят на изискванията на политиката на връщане.

Можете да върнете поръчаните стоки по куриер или всяка друга транспортна фирма по ваш избор. Натурале ЕООД не възстановява транспортни разходи. Моля, изчакайте 7-10 работни дни за времето за обработка. Времето за обработка не включва периода, през който пакетът пътува обратно. Вие ще получите имейл за потвърждение, след като получим Вашия пакет и обработим Вашето искане за връщане.

Моля, не връщайте стоката, освен ако не сте се свързали с нас. Такива продукти няма да бъдат приемани.

Ако имате нужда от допълнителна помощ, моля, обадете се на отдел Обслужване на клиенти на +359 2 866 9148 или ни пишете на office@perfumes-versaille.com