• BGN
Телефон за контакти: +359 899 840 122
Вземете безплатен ваучер за 10лв. отстъпка при пазаруване! Грабни ваучера

Политика за поверителност

Въведение

Натурале ЕООД се стреми да гарантира защита на личните Ви данни, когато ползвате нашите услуги. Моля, запознайте се с промените в тази Политиката за поверителност. 

Тази Политика за поверителност се отнася само за клиенти на

Натурале ЕООД и потребители на нашите онлайн услуги. 

Кой носи отговорност за личните Ви данни?

Българската компания, Натурале ЕООД ("Parfums du Château de Versailles"), контролира личните данни, които ни изпращате и носи отговорност за личните Ви данни по смисъла на българския Закон за защита на личните данни, с който се прилага Директивата на ЕС за защита на данните (95/46/ЕО). Българската компания Натурале ЕООД е администраторът на личните данни и ги обработва.

Къде се съхраняват личните Ви данни?

Данните, които събираме от Вас се съхраняват в рамките на Европейското икономическо пространство („ЕИП"), но също така могат да бъдат прехвърлени и обработвани в страна извън ЕИП. Всеки отделен случай на прехвърляне личните Ви данни ще се извършва в съответствие с приложимите закони.

Какви видове лични данни събираме?

Ние ще събираме личните данни, които ни изпращате, например, когато правите поръчки, когато се свързвате с нашия отдел „Обслужване на клиенти“ или участвате в състезания. Личните данни, които ни изпращате могат, например, да включват информация за контакт, дата на раждане и информация за плащането. Освен това може да събираме определени лични данни от външни източници, като например кредитна информация и адресни актуализации.

Как използваме личните Ви данни?

Възможно е да използваме личните Ви данни за следните цели:

  • да създадем и управляваме Вашия личен акаунт в perfumes-versaille.com
  • да обработим Вашите поръчки и печалби чрез нашите онлайн услуги
  • да Ви изпратим текстови съобщения с уведомления за статуса на доставката
  • да се свържем с Вас в случай, че възникнат проблеми с доставката на Вашите артикули
  • да отговорим на Ваши запитвания и да Ви информираме за нови или променени услуги
  • да ви изпратим оферти с маркетингови цели, като бюлетини и каталози
  • да уведомим победителите в състезания, организирани онлайн
  • да управляваме Вашия акаунт, като извършваме нашите кредитни проверки
  • да проведем анализи, за да Ви предоставим подходящи оферти с маркетингови цели и информация
  • да удостоверим, че сте навършили възрастта, която се изисква по закон за пазаруване онлайн
  • да Ви изпратим анкетни карти, за Ви дадем възможност да оказвате влияние върху нашите оферти и услуги
  • да тестваме и усъвършенстваме нашите системи за предоставяне на услуги
  • да предотвратим случаи на злоупотреба или неправилно използване на нашите услуги

Ще съхраняваме Вашите данни толкова дълго, колкото е необходимо, за да изпълним целите по-горе, или толкова дълго, колкото се изисква от закона. След това личните Ви данни ще бъдат изтрити.

Какви са правата Ви?

По всяко време имате право да поискате информация относно личните Ви данни, които съхраняваме. Ако данните Ви са неточни, непълни или несъществени, можете да поискате да бъдат коригирани или премахнати. Не можем да премахнем данните Ви, когато законът изисква да се съхранява информацията, например счетоводни правила или когато има и други легитимни основания за съхраняване на данните, например неуредени дългове. Може да оттеглите по всяко време съгласието си да използваме данните Ви за маркетингови цели. Може да се свържете с нас, като изпратите писмо до отдел „Обслужване на клиенти“ на

Натурале ЕООД, 1527 София, ул. "Тракия" 15, телефон: +359 (0) 2 866 9148 или като изпратите имейл на office@perfumes-versaille.com

Кой има достъп до личните Ви данни?

Вашите данни могат да бъдат споделени в рамките на Натурале ЕООД. Никога не предаваме, продаваме или разменяме данните Ви за маркетингови цели с трети страни. Данните, които са препращат към трети страни, се използват за извършване на заявените от Вас горепосочени услуги, например транспортни фирми във връзка с доставката на стоки, медийни агенции за разпространение на информационен бюлетин, кредитни бюра или агенции за събиране на задължения с цел проверка на кредитния рейтинг, проверка на самоличността и събирането на задължения.

Как защитаваме личните Ви данни?

Предприели сме технически и организационни мерки, за да защитим Вашите данни от загуба, манипулация и неупълномощен достъп. Постоянно адаптираме нашите мерки за сигурност в съответствие с напредъка и развитието на технологиите. За да направим пазаруването при нас с карта възможно най-сигурно, цялата информация се изпраща в криптирана форма, използвайки SSL. Това означава, че информацията се пренася посредством сигурна връзка и че личните данни от картата Ви не могат да бъдат прочетени от външни лица. При пазаруването с карта ние работим с упълномощен платежен агент, който ни помага да направим бърза справка с банката Ви дали картата Ви е годна за пазаруване. Платежният ни агент обработва данните от карата Ви по подходящия начин, в съответствие с международния стандарт за сигурност PCIDSS, разработен от компаниите за кредитни карти VISA и MasterCard. Това означава, че данните от картата Ви се обработват при много високо ниво за сигурност. Запазваме си правото да извършим проверка на самоличността, когато плащате с карта.

Бисквитки

Бисквитката е малък текстов файл, който се записва на Вашия компютър или мобилно устройство и се изтегля от него при следващи посещения. Нашият уеб сайт perfumes-versaille.com използва бисквитки с цел подобряване и улесняване на Вашето посещение. Не използваме бисквитки за съхраняване на лична информация или за разкриване на информация на трети лица.

Има два вида бисквитки: постоянни и временни (сесийни бисквитки). Постоянните бисквитки се съхраняват като файл на Вашия компютър или мобилно устройство за срок не по-дълъг от 12 месеца. Сесийните бисквитки се съхраняват временно и изчезват при затваряне на сесията на браузъра. Използваме постоянни бисквитки, за да съхраним избора Ви на начална страница и Вашите данни, в случай че изберете „Запомни ме“ при влизане в системата. Използваме сесийни бисквитки, когато използвате функцията за филтър на продуктите, за да проверяваме дали сте влезли в системата или сте сложили артикул във Вашата кошница.

Може лесно да изтриете бисквитките от Вашия компютър или мобилно устройство, като използвате браузъра си. Инструкциите за работа и изтриване на бисквитки са дадени в меню „Помощ“ във Вашия браузър. Можете да изберете да деактивирате бисквитки или да получавате известие всеки път, когато нова бисквитка се изпраща към Вашия компютър или мобилно устройство. Моля, обърнете внимание, че ако решите да деактивирате бисквитките, няма да можете да се възползвате от всички функции.

Линкове

Сайтът perfumes-versaille.com може да включва линкове към други уеб сайтове, които са извън нашия контрол. Не можем да носим отговорност за защитата на личните данни или за съдържанието на тези уеб сайтове, но предлагаме тези линкове, за да улесним нашите посетители да намерят повече информация по конкретни теми.

Авторски права

Съдържанието на този сайт е със защитени авторски права и е собственост на Натурале ЕООД.

Администратор на личните данни

Натурале ЕООДБългария, 1527 София, ул. "Тракия" 15, телефон +359 (0) 2 866 91448, и-мейл: office@perfumes-versaille.com