• BGN
Телефон за контакти: +359 899 840 122
Вземете безплатен ваучер за 10лв. отстъпка при пазаруване! Грабни ваучера

Партньори


Notosgalleries е магазин от типа – department store, разположен на площ от 6 000 квадратни метра, можете да намерите Notosgalleries единствено в София Ринг Мол.

Концепцията на магазина предлага различни категории продукти, които отговарят на високи стандарти за качество, луксозни продукти на добри цени. Предлага дамска, мъжка и детска мода; чанти; обувки; бижута; луксозна и натурална козметика; аксесоари за дома.

Само в notosgalleries ще откриете повече от 300 световно известни марки в един единствен магазин. Голямото разнообразие включва както добре познати за България марки, така и ексклузивни брандове, които за първи път са представени на нашия пазар.Атика Ева e издател на списанията EVA, Joy, Grazia, OK, Playboy, Esquire и Forbes. Към групата принадлежат и сайтовете EVA.bg и MissBloom.bg.


EVA е месечно списание ориентирано към широк кръг жени в много широк възрастов диапазон, модерни и динамични, добре образовани, социално и професионално активни, финансово самостоятелни. Стремежът на списанието е да разказва вдъхновяващи и необикновени човешки истории и да анализира социално важни и вълнуващи читателките теми. Слоганът „Истории от женското сърце“ добре синтезира философията на списанието.

Няма продукти в тази категория.